Autumn Leaves

Cassette2Una selecció d’Alvin Green que mira d’il·lustrar la tardor. En les seves paraules: “La tardor, primavera d’hivern, estació o estat d’ànim. Canvia la llum, s’escurcen els dies, les temperatures van cap avall, pluges i bassals; colors groguencs, ocres, marronosos i rogencs, mentre el verd sobreviu com pot. Celebrem els dies de sol i busquem refugiar-nos en un indret que ens faci sentir càlids, tot evitant que la humitat cali en els ossos“.


Una selección de Alvin Green que trata de ilustrar el otoño. En sus palabras: “El otoño, primavera de invierno, estación o estado de ánimo. Cambia la luz, se acortan los días, las temperaturas van hacia abajo, lluvias y charcos;  colores amarillentos, ocres, marronosos y rojizos, mientras el verde sobrevive como puede. Celebramos los días de sol y buscamos refugiarnos en un lugar que nos haga sentir cálidos, evitando que la humedad cale en nuestros huesos“.

Anuncis

About cY

amb i grega, dièresi i acabat en zeta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: