dublab.es | 2a Temporada

dublabes_rectangle

Avui dilluns 21/09 comencem la segona temporada de dublab.es

dublab.es és la seu a Barcelona de dublab.com, prestigiosa ràdio online de Los Angeles, amb més de 30.000 oients al mes. Des del passat de març que vam començar les retransmissions, hem fet 20 programes, 40h de ràdio en directe, des de llocs com Discos Paradiso, Colmillo de Morsa, ScannerFM, Mueble, o Print Workers entre d’altres. Però això no és tot. Vam ser partners del LiveSoundtrack Festival, (celebrat el 24-25 d’abril al Convent dels Àngels / MACBA, comissionant i seleccionat la música d’un dels espais del esdveniment), vam participar en la 3a edició del Salvation Camp i vam organitzar diferents concerts (Kikagaku Moyo, The Space Lady, Mike Cooper o Larry Gus) així com estrenes cinematogràfiques (Akounak Tedalat Taha Tazoughai de Christopher Kirkley –Sahelsounds– i protagonitzada per Mdou Moctar, projectada al Zumzeig Cinema).

La gran diferència respecte a la temporada anterior és que deixem de ser itinerants. Els amics de El Ciclista ens han obert les portes del local per fer el programa des del seu bar. Ha arribat el moment de fer una passa endavant i apostar per un format més radiofònic. Cada dilluns, en directe de 19h a 21h, Cosmic D’Alessandro (Cristian Subirà), Stooge (Guillem Campo), Papa Rock (Rafa Suñén) i un servidor (Confetti Joe, Alvin Green o Dick Rowlands, depèn de com em llevi) us oferirem el nostre particular show: una selecció musical de qualitat amb entrevistes i converses amb persones rellevants de l’escena local.

Us hi esperem!

dublab.es des de El Ciclista (c/Mozart, 18)
Dilluns de 19h a 21h en directe

facebook  |  twitter  |  instagram  |  vimeo


Hoy lunes 21/09 empezamos la segunda temporada de dublab.es

dublab.es es la sede en Barcelona de dublab.com, prestigiosa radio online de Los Angeles, con más de 30.000 oyentes al mes. Desde el pasado mes de marzo, cuando empezamos las retransmisiones, hemos hecho 20 programas, 40h de radio en directo, desde sitios como Discos Paradiso, Colmillo de Morsa, ScannerFM, Mueble, o Print Workers entre otros. Pero eso no es todo. También fuimos partners del LiveSoundtrack Festival (celebrado el 24-25 de abril en el Convent dels Àngels / MACBA, comisionando y seleccionando la música de uno de los espacios del evento), participamos en la 3a edición del Salvation Camp i organizamos diferentes conciertos (Kikagaku Moyo, The Space Lady, Mike Cooper o Larry Gus) así como estrenos cinematográficos (Akounak Tedalat Taha Tazoughai de Christopher Kirkley –Sahelsounds– y protagonizada por Mdou Moctar, proyectada en el Zumzeig Cinema).

La gran diferencia respecto a la temporada anterior es que dejamos de ser itinerantes. Los amigos de El Ciclista nos han abierto las puertas para hacer el programa desde su bar. Ha llegado el momento de dar un paso más y apostar por un formato más radiofónico. Cada lunes, en directo de 19h a 21h, Cosmic D’Alessandro (Cristian Subirà), Stooge (Guillem Campo), Papa Rock (Rafa Suñén) y un servidor (Confetti Joe, Alvin Green o Dick Rowlands, depende de como me levante) os ofreceremos nuestro particular show: una selección musical de calidad con entrevistas y charlas con personas relevantes de la escena local.

Os esperamos!

dublab.es desde El Ciclista (c/Mozart, 18)
Lunes de 19h a 21h en directo

Anuncis

About cY

amb i grega, dièresi i acabat en zeta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: